Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : p in Entity, line: 15 in /home/mcccuiey/domains/liancoffee.ir/public_html/wp-content/themes/aradrolling/functions.php on line 985 انواع دانه قهوه - قهوه لیان

انواع دانه قهوه

در این مطلب قصد داریم شما را با انواع دانه قهوه آشنا کنیم. اما پیش از نام بردن از انواع دانه قهوه، خوب است بدانید که تمام دانه های قهوه محصول درختانی هستند که از خانواده ی کافئا Coffea می باشند. درخت قهوه مناسب برای مناطق گرمسیری است، و در نقاطی که سرما و بارندگی های باران و برف قالب است نمی توانند دوام بیاورند.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

انواع دانه قهوه در ابتدا به شکل خوشه هایی مملو از میوه های کوچک و تقریبا گرد سبز رنگ هستند که هر چه بیشتر رسیده می شوند و از حالت خام بودن خارج می شوند رنگ شان به سمت قرمز شدن می رود.

به طور کلی انواع دانه قهوه شامل 3 دسته می شوند که تمام زیر مجموعه های دانه های قهوه با کیفیت ها و عطر و طعم ها و جغرافیای متفاوت را در بر خواهند گرفت. این سه نوع کلی از دانه های قهوه به شرح زیر می باشند:

  • دانه قهوه عربیکا
  • دانه قهوه روبوستا
  • دانه قهوه لیبریکا

خوب است بدانید که در میان انواع قهوه های موجود در بازار جهانی قهوه، آن دسته از قهوه هایی که از دانه های قهوه عربیکا تهیه شده اند بیشترین طرفداران و متقاضیان را به خودشان اختصاص می دهند. پس از دانه های قهوه ی عربیکا، دانه های قهوه روبوستا مقام دوم از نظر استقبال عموم را به خود اختصاص داده.

انواع دانه قهوه

دانه قهوه لیبریکا

اما گفتنی ست که دانه های قهوه لیبریکا در میان سه نوع دیگر از دانه های قهوه، متقاضی کمتری دارد و حتی تولید آن نیز در ابعاد بسیار محدود تری صورت می گیرد.

ولی جالب است بدانید دانه های قهوه لیبریکا به لحاظ طعم و مزه شباهت بسیار زیادی به دانه های قهوه روبوستا دارند اما معمولا استفاده از آنها به منظور تهیه ی پودر های قهوه برای عمل آوری نوشیدنی های قهوه در میان مردم دنیا خیلی مرسوم نشده است. و اگر به بازار برای خرید قهوه مراجعه کنید و کمی به بسته بندی ها دقت نمایید متوجه خواهید شد که 90 درصد قهوه های موجود در بازار از دانه های قهوه عربیکا و روبوستا تهیه شده اند.

منبع:قهوه سیراف

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما