ارزانقیمتترین تولیدکنندگان قهوه در ایران، بهترین انواع دانه قهوه را برای عرضه به خریداران در هر کجای کشور به صورت عمده به فروش میرسانند.
این انواع قهوه از نمونههای مرغوب، منحصر به فرد و باکیفیت تهیه و تولید شده است.
تولیدکنندگان انواع قهوه در ایران
در ایران شرکتهای مختلفی در تولید و تهیه قهوه به صورت عمده فعالاند.
خریداران عمده میتوانند محصولات مورد نیازشان را به صورت خام و به صورت رُستشده از این شرکتها سفارش دهند.
تولیدکنندگان قهوه در ایران انواع مرغوب قهوه عربیکا و قهوه روبوستا را به صورت مستقیم تهیه مینمایند.
شرکتهای تولیدی قهوههای خریداریشده را بستهبندی و در مواردی نیز رُست مینمایند.
قهوه عربیکا
قهوه عربیکا و قهوه روبوستا دو نوع اصلی یا دو نژاد اصلی قهوه به شمار میروند.
قهوه عربیکا همان نمونهی ابتدایی قهوه است که در اتیوپی کشت میشده است.
این نوع قهوه حدود قرن شانزدهم میلادی از قاره اروپا به هند و سپس به اندونزی صادر شده است.
مبلغان مذهبی هلندی و استعمارگران فرانسوی جزو اولین کسانی بودهاند که این محصول را به خارج از قاره آفریقا منتقل میکنند.
نهال قهوه عربیکا در برابر آفات آسیبپذیر بوده است.
قهوه روبوستا
نوع روبوستا نمونهی ژنتیکی جهشیافتهای است که مقاومت بیشتری دارد.
قهوه نوع روبوستا برای نخستین بار در حدود قرن هفدهم میلادی در اندونزی کشت شده است.
قهوه روبوستا کافئین بیشتری دارد. به همین دلیل تلختر است.
از قرن هفدهم استعمارگران اروپایی محصول قهوه را علاوه بر جنوب شرقی آسیا، به قاره آمریکای لاتین نیز منتقل میسازند.
امروزه تولیدکنندگان قهوه ، دانه قهوه را از کشورهای مختلفی تهیه و به صورت عمده پخش میکنند.
فروش انواع قهوه به صورت عمده
تولیدکنندگان قهوه ، انواع محصول قهوه تولیدی کشورهای آفریقایی، آمریکای جنوبی و آسیا را عرضه مینمایند.
در این شرکت تولید و پخش قهوه انواع قهوه خام و قهوه رُستشده موجود است.
دانه قهوه برای آنکه به این صورت معمول در بیاید، باید فرآوری شود.
دانه قهوه قبل از این به صورت سبز درون میوه قهوه قرار دارد.
کشاورزان وقتی میوهی قهوه میرسد، آن را از درختان قهوه جدا میکنند.
میوه قهوه ابتدا شبیه آلوچه سبز به نظر میرسد. وقتی میرسد، به گیلاس قرمزرنگ شباهت دارد.
فرآوری قهوه
فرآیند فرآوری به دو صورت است:
- فرآوری طبیعی
- فرآوری شسته
در روش فرآوری طبیعی، کشاورزان میوههای قهوه را جلوی آفتاب پهن میکنند.
پس از آنکه رطوبت میوهها از آن خارج شد پوستهی میوه خشکیده و آن را جدا میسازند.
دانه قهوه را در نهایت از درون میوه جدا میکنند.
در روش فرآوری شسته، میوههای قهوه را درون یک مخزن آب نگه میدارند.
مدت نگهداری میوه قهوه درون مخزن آب حدود 72 ساعت به طول میانجامد.
پس از فرآیند تخمیر، پوستهی میوهها نرم میشود.
پس از آن پوستهی میوهها را جدا میکنند. بعد از جداسازی پوسته میوهها، آنها را شستشو میدهند.
پس از شستشو، میوهها را در معرض تابش آفتاب قرار میدهند.
در اثر تابش آفتاب باقیمانده پوسته میوهها خشکیده شده و دانه را از آن جدا میسازند.
ویژگیهای انواع قهوه
گفتیم که تولیدکنندگان قهوه ، محصولات را از کشورهای مختلف مستقیما خریداری، فرآوری و سپس پخش میکنند.
اما قهوه کشورهای مختلف ترکیبهای طعمی متفاوتی دارد.
قهوه آمریکای جنوبی
قهوه کشورهای آمریکای جنوبی اغلب با طعمهای شکلاتی، آجیلی و کاراملی شناخته میشوند.
قهوه تولیدی این کشورها در مجاورت ارتفاعات آتشفشانی کشت میشود.
بادی قهوه کشورهای آمریکای لاتین متوسط و حس دهانی دلپذیری دارند.
- قهوه برزیل
- قهوه پرو
- قهوه هندوراس
- قهوه اکوادور
- قهوه گواتمالا
- قهوه کلمبیا
قهوه آفریقا
قهوه کشورهای آفریقا با طعمهای شیرین میوهای قابل شناسایی است. همچنین اسیدیتی این قهوهها بالا به نظر میرسد.
قهوه کشورهای آفریقایی برای اسپرسو در ترکیب با قهوه برزیل بسیار ایدهآل خواهد بود.
- قهوه کنیا
- قهوه اوگاندا
- قهوه تانزانیا
- قهوه اتیوپی
قهوه آسیا
انواع قهوه تولیدی کشورهای آسیایی طعمی خاکیمانند دارند. این قهوهها رایحهی تند ادویهای مشابه گیاهان دارویی از خود نشان میدهند.
قهوه کشورهای آسیایی هم به صورت سینگل اوریجین و هم به صورت ترکیبی برای انواع قهوه به خصوص اسپرسو مناسب است.
- قهوه هند
- قهوه چین
- قهوه ویتنام
- قهوه مالزی
- قهوه تایلند
- قهوه اندونزی
تولیدکنندگان قهوه
تولیدکنندگان قهوه کار فروش عمده انواع قهوه را به صورت خام و رُستشده انجام میدهند.
سفارش خریدهای عمده از سراسر کشور پذیرفته میشود.
همهی سفارشها در مقصد تحویل داده خواهد شد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.