قهوهی ایتالیا برای بیشتر دوستداران و مصرفکنندگان قهوه نامی آشنا به حساب میآید و همه عاشقان قهوه حداقل یک بار قهوهی ایتالیایی میل کردهاند. ایتالیایی ها دم کردن قهوه و آداب نوشیدن را به یک نوع هنر و مهارت ظریف مبدل ساختهاند.
قهوهی ایتالیایی به طور کلی شامل چند بخش است. در یک بخش اسپرسو، در یک بخش شیر جوشیده و در یک بخش کف شیر قرار دارد. اگر به درستی دم کنید هر جرعه که میل میکنید، باید به مقدار مساوی قهوه، شیر و کف داشته باشد. ولی در اکثر کافی شاپ ها قهوه را در فنجان 226 گرمی سرو می کنند. در حالیکه کاپوچینو اصلی در فنجان 140 گرمی سرو می شود. لازم به ذکر است که کاپوچینو به معنای( کلاه کوچک) است. در ایتالیا بعد از وعده غذایی کاپوچینو سرو نمی شود.
شما خریداران و مصرفکنندگان میتوانید جهت تهیه و خرید قهوه ایتالیا به صورت آنلاین با ما تماس بگیرید.
منبع:قهوه سیراف
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.