دان قهوه با توجه به اینکه در کدام منطقه و با کدام شرایط آب و هوایی کشت شده باشد دارای عطر و طعم متفاوت و میزان کافئین متفاوتی است.گونه های علاقه قهوه عربیکا و روبوستا هستند.
قهوه روبوستا از نظر میزان کافئین آن نسبت به قهوه عربیکا ارجحیت دارد اما از نظر عطر و بو نسبت به قهوه عربیکا در رتبه پایین تر قرار می گیرد.
درخواست شما از فنجان قهوه تان چیست ؟ اگر به انرژی زیادی نیاز دارید و میخواهید بیدار بمانید و هوشیاریتان افزایش پیدا کند به شما قهوه روبوستا را پیشنهاد میدهم، این نوع قهوه را به دلیل فوم غلیظی که دارد میتوان برای تهیه قهوه اسپرسو استفاده کرد.بعضی از افراد هستند که قهوه عربیکا و روبوستا را با هم ترکیب میکنند و این یک سلیقه ایی هست که در تمام دنیا مرسوم است.
منبع:سیراف کافی
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.