برزیل بزرگترین تولید کننده قهوه در جهان است. بخش اعظم آن در مخلوط ها استفاده می شود، اما مشهورترین آن، قهوه برزیل سانتوس است که قهوه خوبی در وسط جاده است و طعمی نرم و ملایم ایجاد می کند.
این قهوه ترکیبی بسیار محبوب، از کیفیت بالاتری نسبت به آنهایی که در مناطق پایین تر یا مناطق کم خاک تولید می شوند، برخوردار است.
طعم دهنده های میوه ای از طریق یک فرآیند طبیعی به دانه ی لوبیا قهوه منتقل می شوند، که اجازه می دهد دانه های قهوه در حالی که هنوز درون میوه هستند خشک شوند. این قهوه برزیل با پخش عطر و طعم مطبوع، یکی از قهوهای برتر آمریکای جنوبی است.
قهوه برزیل سانتوس ارزان قیمت در بازار داخلی ایران
آب و هوای گرم و مرطوب برزیل مکان مناسبی برای رشد قهوه است. گفته می شود، برزیل یکی از بالاترین کشورهای تولید کننده قهوه در جهان است. با وجود مقدار زیادی قهوه که در برزیل تولید می شود، بیش از 70٪ مزارع قهوه در برزیل کمتر از 10 هکتار هستند. مزارع کوچکتر روشهای پردازش منحصر به فردی دارند و هر مزرعه شیوه مخصوص خود را به دانه های قهوه اضافه می کند. با این وجود، همه مزارع برای اطمینان از محصولی با کیفیت بالا مطابق با استانداردهای قهوه یکسان هستند.
دانه های قهوه به صورت دستی و خشک فرآوری می شوند. روش فرآیند خشک شامل خشک کردن گیلاس و جدا کردن لوبیا پس از خشک شدن گیلاس است. این فرایند طعم کمی میوه ای به قهوه می بخشد و در نتیجه نوعی سبزیجات سبک، پر طعم، شیرین و پیچیده ایجاد می شود. خود را با طعم های شگفت انگیز قهوه لذیذ سانتوس برزیل شگفت انگیز کنید.
قهوه سانتوس برزیل به طور کلی با شکلی مناسب(خامه ای)، اسیدیته کم به خوبی متعادل ، تمیز است و غالباً با داشتن طعم تند و حتی کمی کارامل هنگام بو دادن، شاید حتی شور، شکلاتی تر باشد و تیره تر می شود.
تکنیک برشته کردن تضمین می کند که قهوه از کیفیت عالی برخوردار بوده و به طور یکنواخت بر روی مشخصات کباب شده بوجود می آید،و نه در مورد تولید انبوه قهوه خام. این فرایند بهترین طعم ممکن را در هر دسته به دست می آورد. برشته کردن دانه های قهوه به صورت دسته ای در حجم کوچک، کیفیت بالاتری از استانداردهای قهوه را در طی فرآیند کامل امکان پذیر می کند: از انتخاب صحیح دانه های قهوه ، انتخاب صحیح شارژ و افت دما و سپس خنک کردن هر دسته کوچک تولید نهایی قهوه را به کمال می رساند.
خرید متنوع ترین بسته بندی قهوه سانتوس برزیل
برزیل بزرگترین تولید کننده و صادر کننده قهوه در جهان است. اما چرا؟ جواب این سؤال ساده است: قهوه برزیل ، به ویژه قهوه سانتوس اصل برزیل، طعم شگفت انگیزی دارد قهوه Santos برزیل با طعم خاصی از دانه مغذی قهوه مشخص می شود، اغلب برای مخلوط کردن قهوه های برزیل از اسپرسو استفاده می شود.
تمام قهوه های ما ، بدون توجه به نوع ، دارای زمین و بسته بندی تازه برای سفارش هستند. هر نوع نوشیدنی همچنین با آخرین سیستم مدرن تختخواب هوا مایع Neuhaus Neotec ، که در درجه اول از انتقال حرارت همرفت برای کباب کردن دانه های قهوه استفاده می شود ، برشته می شود. قهوه Santos برزیل بهترین بهترین است و شروع بسیار خوبی برای صبح است. از راه درست بیدار شوید. امروز قهوه سانتوس برزیل را با کیفیت و سلیقه ، تضمین کنید.
برزیل سومین تولید قهوه در جهان و همچنین بزرگترین آن را تشکیل می دهد، دلیل آن این است که از وسعت زیادی از کشور آمریکای جنوبی برخوردار است. برداشت انواع دانه ها معمولاً از ماه می تا سپتامبر صورت می گیرد و تا پایان فصل ، به طور متوسط 40 تا 60 میلیون کیسه برای صادرات ایجاد می کند. در سال 2016 ، برزیل 2،595،000 تن قهوه حیرت انگیز را تولید کرد. این فوق العاده است!
برای اولین بار قهوه توسط شهرک نشینان فرانسوی که خود را در اوایل قرن 18 در ایالت Pará مستقر کردند به برزیل معرفی شد. با توجه به شرایط آب و هوایی ایده آل، گیاهان به سرعت در رشد بودند. در این دوره، مزارع شکر بیشترین درآمد را برای برزیل فراهم کردند. در ضمن، قهوه صرفاً تجملاتی محسوب می شد. در دهه 1820، قهوه صادرات قند را پشت سر گذاشت. 20 سال بعد برزیل بزرگترین صادرکننده قهوه در جهان بود.
موفقیت صنعت قهوه برزیل باعث تغییر در کل جامعه کشور شد. برزیل در مدت کوتاهی اصطلاح “بارون های قهوه” را از آن خود کرد. صاحبان ثروتمند مزارع قهوه، بسیار به این کار اعتماد داشتند و خیلی زود در این تجارت موفق شدند. نوشیدنی قهوه از محبوبیت قابل توجهی در میان مردم برخوردار بود، قهوه در استقلال برزیل نقش مهمی داشت تا جایی که ابتدا به جمهوری کمک کرد و حتی تعیین کننده مسیر انتخابات آینده ریاست جمهوری کشور بود. برای مدت طولانی، قهوه یک ملت را تعریف می کرد.
متأسفانه، در قرن نوزدهم، از بردگان برای تقویت صنعت قهوه استفاده می شد، که پس از لغو برده داری، در سال 1888 به طور موقت از بین رفت. با این حال، دولت سریعاً راه حلی را پیدا کرد و مهاجران اروپایی را تشویق به کار در مزارع قهوه برزیل کرد.
اما فاجعه سو استفاده برداری در سال 1929 به دنبال سقوط وال استریت و سپس رکود بزرگ دهه 1930 دوباره رخ داد. فروش عمده قهوه و قیمت های قهوه با خشک شدن کاهش یافته است. برای چندین دهه صنعت قهوه برزیل تلاش کرد و دوام آورد تا بار دیگر شکوفا شد. امروز، تصور دنیایی بدون قهوه برزیل دشوار است.
مشخصات قهوه سانتوس چیست؟
نام آن بعد از بندری است که بخش اعظم قهوه برزیل از آنجا حمل می شود. منطقه سائوپائولو از نظر آب و هوا بسیار مطلوب است که گیلاس های قهوه به طور طبیعی با استفاده از فرآیند “خشک کردن” (که اجازه می دهد گیلاس به طور طبیعی در آفتاب خشک شود) پردازش شود. لوبیاهای کامل و ملایم، سانتوس درون گیلاس های قهوه خود خشک می شوند و بعد آن شیرینی را درون فنجان به ارمغان می آورند. شکرهای گیلاس در حال خشک شدن، مواد جامد محلول بیشتری را نیز به لوبیای سانتوس منتقل می کنند که بدن آن را تقویت می کند. بسیار صاف، ملایم با اسیدیته کم و کمی خاکی، مشخصه قهوه های فرآوری شده خشک است. سانتوس به طور طبیعی شیرین است و شکلات ها را در سطح کباب متوسط و تاریک به نمایش می گذارد. با اندازه ای متوسط و خوب. گیلاس سانتوس به طور طبیعی فرآوری می شود و باعث می شود قندها و روغنهای موجود در میوه به درون لوبیا نفوذ کنند. این یک نوشیدنی صاف و ملایم با اسیدیته کم و به طور طبیعی شیرین. حدود 40٪ قهوه جهان در برزیل تولید می شود و از طریق بندر سانتوس صادر می شود. حدود 75٪ قهوه برزیل که در مزارع با مقیاس کوچکتر کشت می شود، اغلب به عنوان یک قهوه مخلوط استفاده می شود. انتخاب قهوه های بسیار خوب از این منطقه بسیار دشوار است، این قهوه که برای اولین بار در سال 1727 در برزیل کاشته شد، دارای اسیدیته ای ملایم و مورد نیاز بدن است.
رنگ لوبیا را تماشا کنید و در صورت استفاده از کباب خانگی حتماً دود را تماشا کنید. این قهوه احتیاج به حد متوسطی از بو دادن دارد و فقط تا زمانی که اولین شکاف دوم شکسته شود، ریخته می شود.
این قهوه اغلب به عنوان پایه ای برای طعم کافی شاپ، برای مخلوط اسپرسو قوی استفاده می شود. این قهوه برای یک ترکیب خوشمزه تر و نرم پیدا می کند با انواع قهوه آمریکای مرکزی از جمله: کلمبیا، گواتمالا و پرو.
هر آنچه که باید در مورد قهوه سانتوس بدانید
قهوه تاریک Bourbon Santos برزیل که از قهوه Mitalena قهوه ای برخوردار است ، در ارتفاع تقریباً 650-2600 فوت بالاتر از سطح دریا رشد کرده است. هر دو ظریف و ترش و دارای طعم و مزه ای آرام هستند و در عین حال یک ترکیب بی نظیر از طعم های سیاه و مروارید نیز وجود دارد. این لوبیا ها از ریشه در منطقه که زمانی از آن به عنوان بوربون ، مستعمره فرانسوی در جزیره Reunion در جنوب شرقی اقیانوس هند یاد می شد ، بسیار طولانی است.
مشروبات الکلی قهوه با خوشحالی متوجه می شوند که این کباب تیره برزیلی Bourbon Santos نیز از نظر اسیدی کم است ، به این معنی که بر روی معده بسیار آسان تر است. کسانی که مشکلات مربوط به شکم را از مخلوط سبک تر تجربه می کنند ممکن است در این کباب دوست پیدا کنند. درمورد اینکه چه چیزی را می توان در مورد طعم و مزه انتظار داشت ، علاوه بر خواص ذکر شده در بالا ، نکات شکلاتی ، کارامل ، وانیلی و ظریف میوه های گرمسیری را نیز می توانید پیدا کنید.
قهوه سانتوس برزیل قهوه ای با طعم و مزه عالی، و عطر بسیار مطبوع است. به طور سنتی، قهوه های برزیل بعنوان لوبیا با کیفیت بالا در نظر گرفته می شوند، هنوز هم به عنوان کافه Arabica طبقه بندی می شوند. در طول چند دهه گذشته، قهوه سازان قهوه خود را بهبود بخشیده و اکنون در حال برداشت دانه های قهوه بسیار مناسب تر هستند.
دانه های قهوه برزیل به دلیل قیمت نباید یک قهوه کیفیت پایین تلقی شود و توصیه می کنیم حتما آنها را امتحان کنید. برزیل یکی از بزرگترین تولیدکنندگان و صادرکنندگان قهوه در جهان است و با چنین عرضه زیاد قیمت کمتری نسبت به سایر قهوه ها دارد.
ارتفاع: 900 – 1250 متر از سطح دریا
برداشت: ماه مه – اکتبر
فرآوری: آفتاب خشک فرآوری شده
عطر: کمی خنثی
طعم: دور تمیز نرم و کمی میوه ای
کیفیت: عالی
اسیدیته: نور
نمایندگی پخش قهوه برزیلی سانتوس در کشور
قهوه بوربون سانتوس به سه دسته ی 1 ، سانتوس 2 ، سانتوس 3 طبقه بندی می شد، بندر سانتوس، دروازه اصلی تجارت است که قهوه برزیل از آنجا صادر می شد، و هنوز هم، وجود دارد.
امروزه از قهوه سانتوس قهوه ای برزیل برای نشان دادن کیفیت قهوه بوربون، استفاده می شود.
“قهوه سانتوس برزیل” نمادی از کیفیت عالی است.
قهوه سانتوس برزیل بهتر از لوبیای کلمبیا است:
شیرین
صاف
اسیدیته کمی دارد
با طعم ظریف دارچین
بسیار خوشایند
نسبتاً معطر
یک قهوه خامه ای با طعم ملایم
هنگامی که تازه برشته شد، یکی از بهترین فرصت های نوشیدن قهوه را فراهم می کند.
بزرگترین صادرکننده قهوه در جهان ، و داشتن منطقه گسترده تولید در مناطق مختلف آب و هوایی، به برزیل فرصتی بی نظیر برای تولید گسترده ترین انواع کیفیت قهوه را برای برزیل فراهم نموده.
به همین دلیل، پتانسیل برزیل در ابداع تعداد بی شماری فرمولهای ساخت قهوه بی نظیر است. از قهوه های برزیل می توان به طور قابل توجهی در انواع دستور العمل ها استفاده کرد و این کشور بهترین ارائه دهنده اسپرسو است.
تولیدکنندگان برزیل از پرکارترین و اختصاصی ترین افراد در جهان هستند و کسانی که از ایالت سائوپائولو و میناس جنوبی ساخته شده اند، با داشتن کافه های صاف، غنی و با کیفیت قادر به صادرات بهترین ها در جهان هستند.
دانه های قهوه سانتوس برزیل برای انواع نوشیدنی ها مناسب است و در هیچ کشور دیگری در جهان کم ارزش نیست.
اگر به دنبال یک قهوه کم اسید هستید ، کباب های تیره برزیل یک روش عالی برای تجربه قهوه قوی در یک لیوان است.
در ایالت سائوپائولو بیش از 400000 هکتار قهوه 100٪ قهوه عربیکا پوشیده شده است و یکی از مناطق سنتی قهوه در برزیل است.
موگیانا و ایالت میانه غربی در سائوپائولو ، بهترین کافه های سانتوس از برزیل را به همراه میناس جنوبی جرائیس ارائه می دهند.
به علت محبویتی که قهوه برزیل در ایران دارد نمایندگی پخش قهوه بسته بندی برزیل در سراسر ایران در بازار قهوه ایران وجود دارد. با اندک سرچی در اینترنت می توانید با مراکز خرید قهوه برزیل آشنا شوید و به طور عمده و جزئی اقدام به خرید نمایید.
تفاوت قهوه برزیل سانتوس با قهوه ترک در چیست؟
بنابراین ، قهوه کوبایی معمولاً با یک دستگاه آبگرمکن بالای اجاق گاز تهیه می شود – که به آن (گلدان موکا) نیز می گویند [1]. شما از آبجو استفاده می کنید تا یک قارچ کاملاً قوی (نسبت زیاد به آب) ایجاد کرده و کمی قند اضافه کنید. معمولاً لوبیاهایی که از اسپرسو کاملاً ریز خرد شده اند ، کاملا ریز و درشت کار می کنند (کاملاً تاریک) ، اگرچه می توانید لوبیا مخصوص بو داده کوبا را نیز پیدا کنید. من فهمیدم که یک کباب اسپرسو خوب بهتر عمل می کند ، فقط به دلیل اینکه لوبیا به سبک کوبا که پیدا کردم برای طعم من کمی تیره است. همچنین ، اگر آنها خیلی ریز هستند (اسپرسو خرد کن) ، می توانند گلدان موکا را مسدود کنند (که می تواند خطرناک باشد ، و به همین دلیل در دریچه جوش شیر تسکین دارند).
به نظر می رسد قند کاملاً لازم برای قهوه به سبک کوبا است.
قهوه ترک با روشی کاملا متفاوتدر سراسر خاورمیانه تولید می شود. (گاهی اوقات به آن قهوه عربی گفته می شود) ، و اغلب حاوی هل زمینی است که می تواند خوشمزه باشد. اما خیلی تیره نیست و بسیار تلخ است.
برای تهیه آن ، از (ibrik) [2] استفاده می کنید – که به آن سزو نیز گفته می شود. این یک گلدان کوچک (به طور سنتی مس) با یک دسته بلند است. شما آب و لوبیا خیلی ریز خیلی ریز را به قوری اضافه می کنید و آن را می جوشانید. دستور العمل های مختلف طول و تعداد جوش های مختلف را فرا می خواند. همانطور که قوری ریز جوش می آید، کف ایجاد می کند که به سرعت به سمت بالا گسترش می یابد. وقتی این اتفاق بیفتد، قوری را از روی حرارت بر می دارید (بعضی از افراد به طور سنتی آن را هم می زنند)، و تکرار کنید (بعضی ها معمولاً این کار را سه بار انجام می دهند).
سپس آن را به آرامی و با دقت در فنجان های کوچک ریخته و میل نمایید.
قند در قهوه عربی یا ترکی ارجحیت دارد شما هر اندازه دوست دارید اضافه می کنید یا بدون آن می نوشید.
نحوه دم کردن قهوه برزیل سانتوس
در زیر به طور کامل نحوه دم کردن قهوه برزیل سانتوس را شرح می دهیم:
۱. ابتدا باید دانههای قهوه باید کاملا آسیاب و نرم شوند.
۲. سپس نوبت به اضافه کردن آب سرد درون قهوه جوش می رسد. معادل سهچهارم فنجان را با آب سرد
پر کرده و به تعداد دلخواه داخل قهوهجوش بریزید. سطح آب باید تا نزدیک گردنه قهوهجوش
برسد و از آن بالاتر نرود وگرنه سرریز میشود.
۳. اکنون دو قاشق غذاخوری پودر قهوه را بهازای هر فنجان قهوهخوری آب، اضافه کنید.
۴.در صورت تمایل میتوانید به ازای هر دو قاشق چایخوری پودر قهوه، یک قاشق چایخوری شکر هم به قهوه اضافه کنید.
۵.اجاق گاز را روشن کنید. وقتی شکر کاملا در
آب حل شد، بدون اینکه هم بزنید اجازه دهید قهوه و شکر و آب کاملا با هم مخلوط شود. با شعلهای متوسط رو به کم. دقت کنید اگر شعله زیاد باشد
قهوهتان میسوزد.
۶. بعد از سپری شدن زمان
اندکی حدود دو دقیقه یعنی زمانی که حرارت به حدود ۷۰ درجه رسید، قهوه شروع به
حباب زدن از کنارهها میکند. به حالت جمع شدن حبابها روی سطح قهوه اصطلاحا «خامه قهوه» می گویند. در این مرحله قهوه را از روی حرارت
بردارید تا حرارت و خامه قهوه کمی کم شود. نگذارید حرارت به بالاتر از ۷۵
درجه برسد، چون مزه قهوه بیش از اندازه تلخ خواهد شد.
۷. قهوهجوش را مجددا
به آرامی و با دقت روی شعله کم قرار دهید و سه بار این کار را تکرار کنید تا خامه
قهوه غلیظ شود.
۸. قهوه را به آرامی در
فنجان بریزید و میل نمایید.
معمولا این نوع قهوه طعم شیرینی دارد ولی شما می توانید باز هم شیرین تر مصرف کنید.
برای این کار چند حبه قند داخل قوری میریزید و میگذارید همراه قهوه جوش
آید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.