در قرن نوزدهم دولت کشور کاستاریکا به کشاورزان این منطقه برای کشت دانه قهوه زمینهای قابل کشت عرضه کرد. این کشور در قرن نوزدهم سیاستهایی در این زمینه اجرا نمود و در نتیجه این عملکرد باعث شد تا تولید و فروش قهوه به منبع اصلی درآمد کشور تبدیل شود. به طوری که قبل از آن تولید کاکائو، تنباکو و شکر در اوایل سال ۱۸۲۹ آغاز شده بود. در نتیجهی کیفیت قهوهی کاستاریکا، صادرات قهوه در بازار جهانی قهوه از شهرت بالایی برخوردار است.
یکی از انواع قهوه کشور کاستاریکا (کافی بروئر) است که در مزارع کوپه تارازو در ارتفاعات ۱۲۰۰ تا ۱۸۰۰ متری کشت می شود. این نوع قهوه طعم بسیار عالی و آجیلی دارد و چرب و خامه ایی و بسیار شیرین و دلپذیر است.
مجموعه ی پخش و فروش قهوه ی ما واقع در استان بوشهر برای دسترسی آسان شما مصرفکنندگان، کافه داران و صاحبان رستورانها قهوه کاستاریکا را به صورت آنلاین عرضه میکند. شما عزیزان جهت سفارش و کسب اطلاعات بیشتر میتوانید از طریق کانالهای ارتباطی زیر با ما تماس حاصل بفرمایید.
منبع:قهوه سیراف
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.