کشور اندونزی یکی از بزرگترین تولید کنندگان در سطح دنیا به حساب می آید که یکی از منطقه های کشور اندونزی که زبانزد خاص و عام در زمینه تولید قهوه می باشد منطقه جاوه می باشد و همانطور که اسم آن پیداست در جزیره ایی بنام جاوه این نوع قهوه کشت می شود و دارای عطر و بوی دلپذیر دارد و همین علل باعث شده تا در سراسر دنیا دارای طرفدار های فراوانی داشته باشد.
کافئین قهوه این منطقه بالا و طعم آن نسبتاً تلخ است و میتوان این نوع قهوه را با قهوه های دیگر ترکیب کرد لازم به ذکر است که این نوع قهوه بسیار بادوام در نگه داری می باشد بطوریکه اگر 2 و یا 3 سال در انبار نگه داری شود هیچ مشکلی برای دانه قهوه ایجاد نمی شود.
منبع:سیراف کافی
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.