در این نمایندگی فروش قهوه، دان قهوه هندوراس را به صورت عمده برای خریداران قهوه آمریکای جنوبی که میخواهند بهترین ترکیب قهوه اسپرسو یا قهوه ترک را درست کنند، به فروش میرسانیم.
قهوه هندوراس در کنار قهوه کلمبیا، قهوه برزیل، قهوه سالوادور و قهوه کاستاریکا از مرغوبترین انواع قهوه آمریکای لاتین به شمار می روند.
فروش دان قهوه هندوراس به صورت عمده
این شرکت نمایندگی مستقیم پخش انواع دانه قهوه آمریکای جنوبی در ایران است:
- دان قهوه برزیل
- دان قهوه مکزیک
- دان قهوه کاستاریکا
- دان قهوه کلمبیا
- دان قهوه پرو
- دان قهوه السالوادور
در این میان اما یکی از بهترین نمونهها دان قهوه هندوراس است.
این محصول به صورت عمده عرضه میشود.
برای بهترین ترکیبهای قهوه ترک و قهوه اسپرسو فوقالعاده مطلوب است.
به دلیل فروش بالا و در حجم عمده قطع یقین با قیمت کف بازار عرضه میشود.
بنابراین اگر به دنبال جایگزینی برای ارتقاء کیفیت قهوهتان هستید، در خرید آن درنگ نکنید.
همه فروشهای عمده در محل تحویل داده میشود.
خاطر نشان کنیم که قهوه سبز هندوراس برای هر سطح رست به بهترین نحو عمل میکند.
عرضه انواع قهوه هندوراس
مناطق مختلفی از کشور هندوراس تحت کشت قهوه قرار دارد.
به این موضوع مهم نیز اشاره کنیم که کشاورزان هندوراسی دقت خاصی در تولید محصولاتشان دارند.
اما در مورد انواع دان قهوه هندوراس باید بگوییم که این محصول از نوع قهوه عربیکا فوقالعاده مرغوب است.
قهوه عربیکا هندوراس شامل گونه های زیر است:
- کاتوای
- کاتیمور
- ماراگوگیپ
اگر اطلاع داشته باشید، این هر سه گونه، مرغوبترین گونههای عربیکا در آمریکای جنوبی به شمار میروند.
اما فروش قهوه تولیدی کشور هندوراس بر اساس مناطق تحت کشت نیز انجام میگیرد.
مناطق اصلی تحت کشت قهوه در این کشور عبارتند از:
- کوپان
- مونته سلیوس
- آگالتا
- اوپالاکا
همه مناطق نامبرده در مجاورت ارتفاعات آتشفشانی قرار دارند.
به دلیل برخورداری از خاک حاصلخیز سرشار از املاح معدنی کیفیت محصولات قهوه فوقالعاده میشود.
بنابراین برای یک ترکیب قهوه عالی حتما این محصول را به شما پیشنهاد میکنیم.
در ادامه به توضیح کیفیت طعمی آن میپردازیم.
ویژگیهای طعمی قهوه هندوراس
قهوه هندوراس تجمیع ویژگیهای ممتاز یک قهوه خاص آمریکای جنوبی است.
از یک طرف طعم آجیلی و وانیلی قهوههای کاستاریکا و السالوادور را دارد.
از طرف دیگر به دلیل تغذیه از خاکهای حاصلخیز آتشفشانی طعمی ملایم و متعادل یافته است.
قطع یقین ترکیب قهوه اسپرسو که از قهوه هندوراس درست شود، طعمی بینظیر پیدا میکند.
به علاوه به دلیل اسیدیتی متعادل و بادی کامل، پس از فرآیند رست رایحهی بینظیری از خود به جا میگذارد.
این محصول امروزه انتخاب بسیاری از باریستاهای حرفهای آمریکایی است.
به ویژه اینکه قهوه هندوراس برای فرآیند رست بسیار منعطف است.
یعنی اینکه شما با هر سطح دمایی که آن را رست نمایید، طعم ویژهی آن رست را خواهد داشت.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.