Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : p in Entity, line: 66 in /home/mcccuiey/domains/liancoffee.ir/public_html/wp-content/themes/aradrolling/functions.php on line 985 فروش عمده دانه قهوه کنیا ارزان قیمت - قهوه لیان

فروش عمده دانه قهوه کنیا ارزان قیمت

قهوه کنیا از قهوه های بسیار محبوب در جهان است که با کیفیت بسیار مرغوبی به کشور وارد می شود. قهوه فواید بسیار زیادی دارد که با مصرف قهوه تلخ کنیا می توانید به آن دست پیدا کنید. در مقاله زیر همه چیز در مورد نحوه تولید طرز تهیه قهوه کنیا توضیح داده شده است پس با ما همراه باشید و این مطلب را از دست ندهید. 

فروش عمده دانه قهوه کنیا ارزان قیمت

خصوصیات قهوه کنیا چیست؟

خصوصیات قهوه کنیا چیست؟دانه های قهوه کنیا بدون شک یکی از بهترین و با کیفیت ترین قهوه های دنیا است. در اینجا به خصوصیات قهوه کنیا می پردازیم. اگرچه کنیا در جوار اتیوپی قرار دارد، اما زادگاه قهوه، پرورش قهوه در این کشور خیلی دیر شروع شد زیرا بیشتر کنیایی ها چای می نوشند و چای می نوشند.

تاریخچه تولید قهوه در کنیا به سال 1893 برمی گردد، هنگامی که مبلغین مسیحی بوته های قهوه را از کشور شبیه یونی مانند کنیا تهیه می کردند. در قدیم، زمانی که کنیا تحت کنترل انگلیس بود، قهوه آن مستقیماً به لندن ارسال می شد و در آنجا فروخته می شد.

در سال 1993، پیمانی بین دو کشور به امضا رسید که قهوه را به خود کنیایی ها می داد. یک سال پس از عقد قرارداد کنیا، سیستم حراج قهوه آغاز شد و سیستم حراجی تا به امروز مورد استفاده قرار گرفته است. در حال حاضر این کشور یکی از بهترین تولید کنندگان قهوه در جهان است و انجمن قهوه این کشور در کیفیت قهوه خود نقش اساسی داشته است.

دانه های قهوه کنیا بسته به منطقه ای که در آن رشد می شود، طعم های مختلفی دارند، اما همانطور که گفتیم، انواع قهوه در کنیا شامل عربیکا و روبوستا است. عربیکا یک قهوه با کیفیت بالا، متعادل و نرم است و در واقع بهترین دانه قهوه در کل منطقه آفریقای شرقی است.

طعم قهوه عربیکا در کنیا به طور کلی شیرین و قوی است و دارای طعم میوه ای مانند تمشک، لیمو ترش، ترنج و سایر مرکبات است. آنچه در مورد قهوه کنیایی حائز اهمیت است این است که برای طعم و مزه و طعم دادن به طعم دهنده های این قهوه، باید صبر قهوه کنیایی را بنوشید تا یکی از پنج قهوه برتر جهان را بچشید.

طعم های قهوه کلمبیایی به طور کلی پاک و خالص و دارای اسیدیته ای عمیق و طعم گرمسیری است که دلیل آن از کشت قهوه در مزارع آتشفشانی و حاصلخیز کنیا است. ا این حال، در بیشتر موارد، رایحه تازه میوه و گل تازه نفس شما را نوازش می دهد.

مانند بسیاری از مناطق قهوه ساز در جهان، دانه های قهوه کنیا قبل از پردازش در مزرعه با خیس درمان می شوند، سپس در آفتاب خشک می شوند و به مرحله بعدی ارسال می شوند. پردازش دانه های قهوه با استفاده از فرآوری مرطوب، دانه های قهوه کنیا را نسبت به سایر روش های پردازش روشن تر و تمیز تر ومی کند.

طعم قهوه کنیا چگونه است؟

بسیاری از مردم در سراسر جهان بر این باورند که قهوه کنیا یکی از متعادل ترین و همچنین پیچیده ترین کافه های جهان است. قهوه کنیایی دارای یک اسیدیته قوی مانند شراب است که هنگام خوردن احساس آرامش بخش و شیرین عجیبی به ما می دهد.

قهوه های کنیایی دارای وزش باد متوسط هستند، اما همچنین می توان گفت که باد آنها دارای ابعاد مختلف و بسیار عمیق است. قهوه های کنیایی بسته به نحوه پردازش آنها نیز از نظر سلیقه متفاوتند.

برخی از قهوه های کنیایی که با روش خشک فرآوری می شوند دارای طعم توت مانند و بقیه دارای طعم مرکبات هستند. قهوه های کنیایی که با فرآوری خشک و طعم مانند انواع توت ها تهیه می شوند، از محبوب ترین و خاص ترین قهوه های دنیا هستند. قهوه های کنیایی معمولاً بسیار تمیز و خالص هستند و همچنین طعم و مزه بدی نیز ندارند.

کنیا بیش از 50،000 تن قهوه در سال تولید می کند و حدود 95 درصد از آن را صادر می کند. حدود 160،000 هکتار زمین در کلمبیا برای قهوه کشت می شود. حدود 6 میلیون نفر در صنعت قهوه کنیا مشغول به کار هستند.

3.4٪ قهوه تولید شده در کنیا توسط کشاورزان و 3.1٪ دیگر توسط شرکت ها و صاحبخانه ها تولید می شود. بیشترین میزان فروش دانه های قهوه در کنیا مربوط به قهوه Arabica است.

قهوه چهارمین تولید کننده بزرگ چای در کنیا پس از گردشگری، تولید چای و باغبانی است. بیشتر قهوه های تولید شده در کنیا قهوه عربیکا است که به دلیل داشتن خاک های با کیفیت بسیار عالی در کنیا است.

صنعت قهوه در کنیا به دلیل نوسانات قیمت و توسعه مناطقی که قبلاً برای کشت قهوه از آن استفاده می شده رو به کاهش است. کشاورزان قهوه در کنیا جزء فقیرترین کشاورزان جهان هستند. جالب است بدانید كه بیشتر كنیایی ها ترجیح می دهند چای را به قهوه بنوشند.

نحوه تولید قهوه در مزارع کنیا

نحوه تولید قهوه در مزارع کنیاهمانطور که گفتیم، دانه های قهوه کنیا برای اولین بار توسط کاهنان رومی کاتولیک در کلیسای سنت آستین در نزدیکی نایروبی در کنیا کشت شدند. کشت قهوه از ابتدا در کنیا رایج شد و با گذشت سالها تبدیل به کالای صادراتی در کنیا شد. انواع قهوه در کنیا شامل عربیکا و روبوستا است.

عربیکا یک قهوه با کیفیت و معتدل است و در واقع بهترین دانه قهوه در کل منطقه آفریقای شرقی است که در سراسر جهان به فروش می رسد. طعم قهوه کنیا به طور کلی با باد زیاد شیرین است و طعم میوه ای مانند تمشک، لیمو، ترنج و سایر مرکبات دارد.

در همین حال، بذور روبوستا که ذاتاً از نظر طعم تلخی بیشتری دارند، به دلیل داشتن شرایط آسان تر در رشد و تولید، در بین کشاورزان و تولید کنندگان قهوه رواج دارد. کنیا بهترین تولید کننده قهوه عربیکا در آفریقا است.

در زیر دلایل اصلی طعم بی نظیر قهوه عربیکا در کنیا وجود دارد. قهوه در دمای 14 تا 26 درجه سانتیگراد بسیار خوب رشد می کند و قهوه عربیکا می تواند درجه حرارت را تا 30 درجه سانتیگراد تحمل کند. در کنیا، مناطق آتشفشانی با آب و هوای معتدل و دمای 15 تا 30 درجه سانتیگراد برای رشد قهوه ایده آل هستند. قهوه عربیکا بین 1000 تا 2000 میلی متر باران در سال نیاز دارد.

بسیاری از مناطق قهوه ساز در کنیا بارندگی بالایی در حدود 1000 تا 2000 میلی متر دارند که به خوبی توزیع شده است. بیشتر مناطق قهوه ساز در کنیا دارای خاکهای آتشفشانی حاصلخیزی هستند که برای رشد قهوه مناسب هستند.

خاکها به خوبی زهکشی می شوند و pH بین 5.3 و 6.0 اسید وجود دارد. مناطقی که زیر کشت قهوه قرار دارند دارای خاکبرداری و زهکشی خشن با دامنه های تپه ای و دامنه های ملایم هستند. این شرایط هوادهی را تضمین می کند. بیشتر مناطق در حال رشد دارای ارتفاعی بین 1600 تا 1800 متر از سطح دریا هستند.

مناطق قهوه سازی در کنیا دارای جاده های خوبی است که امکان انتقال محصولات به مراکز خرید و کارخانه ها را فراهم می کند. این کشور همچنین به بازاریابی انواع دانه های قهوه در کنیا کمک کرده است.

رشد قهوه یک کار دلهره آور است و کارهای زیادی را باید با دست و بدون ماشین انجام دهید. کاشت، مراقبت و مراقبت از محصول در این حجم نیاز به نیروی کار بزرگ و باتجربه دارد. مزارع شلوغ قهوه در کنیا این کار را آسانتر کرده است.

تشخیص اصل بودن قهوه کنیا

دانه های قهوه کنیا یکی از بهترین انواع دانه های قهوه است و خواص زیادی دارد. اما بهتر است بدانید که این محصول در انواع اصل و جعلی در بازار به فروش می رسد. چگونه لوبیای قهوه اصلی را از تقلبی متمایز کنیم؟ دانه های قهوه اصلی کنیا دارای خواص بی نظیری است که برخی از آنها در زیر ذکر شده است. تشخیص قهوه کنیا:

  • بهترین طعم خاص را داشته باشید
  • رشد بوته های قهوه در بهترین امکانات
  • تولید باد متوسط
  • طعم تلخی داشته باشد

دانه های قهوه در کنیا به میزان قابل توجهی تولید می شود و با استفاده از این محصول می توانید انواع اسپرسو دلپذیر را تولید کنید. البته باید بدانید که قیمت قهوه کنیا با کیفیت آن تعیین می شود و این محصول به دلیل قیمت مناسب، بیشترین فروش را در بازار دارد. می توانید قیمت دانه های قهوه کنیا را از فروشگاه های معتبر در سراسر کشور بپرسید یا برای راحتی خود به صورت آنلاین درخواست دهید. 

طرز تهیه قهوه کنیا

طرز تهیه قهوه کنیاطرز تهیه قهوه کنیا بسیار راحت است. ابتدا میوه های قهوه یا گیلاس به گیاه توزین منتقل می شوند. سپس پوسته بیرونی این گیلاس ها توسط یک وسیله خاص گرفته می شود. قبل از بو دادن، دانه های قهوه به مدت یک هفته در آفتاب نگهداری می شوند تا خشک شوند و تخمیر شوند. بعد از فرآیند خشک شدن و تخمیر و قبل از بو دادن و درجه بندی قهوه، دو لایه لوبیا قهوه از پوست داخلی دستگاه قهوه جدا می شود

. سپس دانه های قهوه با توجه به اندازه و کیفیت طبقه بندی می شوند. شاید شما علاقه مند باشید بدانید که نوشیدن قهوه در کنیا تنها چند دهه عمر دارد و هنوز هم، نوشیدن چای در کنیا محبوب تر از قهوه است.

اما یک قهوه تلخ به نام “کاهاوا چونگو” که در فنجان های مینیاتوری سرو می شود نوشیدنی تلخ مورد علاقه برای افراد مسن است. این نوشیدنی تلخ، که در کتری های برنج به نام چونگو و روی آتش زغال چوب ریخته می شود، با هل و دارچین طعم دار شده و با خرما سرو می شود تا کمی تلخ شود.

اما بهترین راهها برای تهیه دانه های قهوه کنیا، فرانسوی پرس و یوروپرس است. به این ترتیب، ظریف ترین و پنهان ترین طعم های قهوه کنیا با نت های گل و میوه ای خود را نشان می دهد. بعد از این مرحله، دانه های قهوه در دمای حدود 100 درجه سانتیگراد برشته می شوند و یا برشته می شوند. دانه های قهوه فله ای در بازار امروز کلید فروش بیشتر کافی شاپ ها است.

با افزایش قیمت قهوه خارجی، بسیاری از کافه های لوکس به کمک بارستاهای حرفه ای خود بهترین طعم های اسپرسو را از دانه های قهوه فله ای تهیه می کنند. برای حمل و نقل مستقیم دانه های قهوه فله از کارخانه، وزن های زیر در نظر گرفته شده است، قیمت گذاری برای هر کدام متفاوت است:

  • کیسه 10 کیلوگرم برای نمونه محصول
  • قهوه فله ای را زیر 100 کیلوگرم سفارش دهید
  • دانه های قهوه را بین 100 تا 500 کیلوگرم خریداری کنید
  • دانه های قهوه بین 500 کیلوگرم تا یک تن

سفارش بیش از یک تنکنیا فدراسیونی برای پرورش قهوه تأسیس کرده است که برای کمک به کشاورزان در تولید و صادرات قهوه تلاش می کند. این امر کنیا را به یکی از موفق ترین تولید کنندگان قهوه تبدیل کرده است. این فدراسیون طی 80 سال گذشته قهوه هایی را که صدها هزار کشاورز از آن کاشته شده خریداری می کند.

فدراسیون در حال راه اندازی کارگاه های فرآوری در نزدیکی مزارع قهوه، حمل محصولات از آنجا به مراکز فروش و صادرات است. در این مراکز، دانه های قهوه درجه بندی شده و بسته بندی می شوند و به مناطق مختلف جهان ارسال می شوند.

دلایل محبوبیت قهوه کنیا در بین مردم

همانطور که می دانیم قهوه امروز طرفداران بسیاری دارد. از جمله قهوه کنیایی که به دلیل طعم تلخ کم محبوبیت بیشتری دارد. موارد زیر مشخصات قهوه کنیایی و دلایل محبوبیت قهوه کنیا است:

  • عطر عالی
  • طعم نسبتاً شیرین
  • کافئین کم 
  • قابل استفاده در ترکیب 100٪ عربیکا است

دانه های قهوه فله ای در کنیا به صورت عمده فروخته می شود. دانه های قهوه کنیا یکی از خوشمزه ترین انواع دانه های قهوه است. طعم این دانه ما میوه ها و انواع توت ها را به یاد می آورد و برای افرادی که طعم قهوه خفیف و معتدل را دوست دارند، مناسب است. ترش بودن این قهوه نسبتاً زیاد و میزان کافئین آن متوسط است.

دانه های قهوه کنیا یکی از بهترین قهوه های شرق آفریقا است که به دلیل عطر و طعم فوق العاده معروف است. دانه های قهوه کنیایی که به ایران وارد می شود از بهترین نمونه های این محصول است و با درجه های AA و AAA در بازار به فروش می رسد. این دانه های کنیا معمولاً دانه های عاری از طعم های ناخوشایند (طعم بد هنگام پردازش) هستند.

کشور های صادر کننده قهوه کنیا

کشور های صادر کننده قهوه کنیادر کنیا، قهوه هم در مزارع کوچک و هم بزرگ پرورش می یابد. قهوه به کارگاه های کوچک در مزارع کوچک در کنیا منتقل می شود و سپس با پردازش مرطوب پردازش می شود. کنیا یکی از صادرکنندگان مهم این قهوه است و به همین دلیل سود زیادی به دست می آورد. کشت قهوه در کنیا از کوهپایه کوه 5 هزار متری کنیا آغاز می شود و تا جنوب و نزدیک پایتخت این کشور ادامه دارد.

بیشتر قهوه کنیا در منطقه مرکزی نزدیک کوه کنیا رشد می کند و به عنوان پایتخت این کشور (نایروبی) به فروش می رسد. دانه های قهوه مرطوب با توجه به اندازه دانه های قهوه فرآوری و طبقه بندی می شوند. درجه بندی و طبقه بندی دانه های قهوه کنیا بر اساس اندازه دانه های قهوه است.

AA نمایانگر بزرگترین دانه های قهوه در این گروه است که گرانترین نوع دانه های قهوه است و به دنبال آن درجه کوچکتر AB، که حدود 30 درصد از کشت قهوه سالانه در کنیا را شامل می شود. در واقع، کنیا AA، بزرگترین دانه قهوه کنیا، بزرگترین دانه قهوه است و گفته می شود که روغن معطر بیشتری نسبت به سایر دانه های قهوه در جهان دارد.

بعد از آسیاب کردن، دانه های قهوه کنیا به درجات مختلفی تقسیم می شوند که از نظر اندازه، شکل و وزن متفاوت هستند. E از نظر اندازه بزرگترین است و “فیل” نامیده می شود. PB (گلابی) نیز یک دانه قهوه است. به جای دو دانه قهوه، این دانه های قهوه دارای دانه ای گرد و گرد در میوه خود هستند و کمتر دانه های قهوه کنیا را می گیرند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما