Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : p in Entity, line: 39 in /home/mcccuiey/domains/liancoffee.ir/public_html/wp-content/themes/aradrolling/functions.php on line 985 فروش عمده قهوه اندونزی لایت با بهترین کیفیت رست - قهوه لیان

فروش عمده قهوه اندونزی لایت با بهترین کیفیت رست

فروش عمده قهوه اندونزی لایت با بهترین کیفیت رست و با قیمت ارزان، بصورت آنلاین و از طریق سایت های اینترنتی شرکت پخش قهوه انجام می شود. قهوه اندونزی لایت به دلیل ویژگی های طعمی و عطری قدرتمندی که دارد در بازار قهوه مورد توجه بسیاری از مشتریان خرد و کلان قهوه است. اندونزی از جمله تولید کنندگان عظیم قهوه محسوب می گردد که هر دو دانه روبوستا و عربیکا را تولید می‌کند.

اندونزی از نظر جغرافیایی و اقلیمی شامل میکرواقلیم های مناسبی است که در نزدیکی خط استوا قرار دارند. جزایر آتشفشانی متعدد این مجمع الجزایر دارای خاک غنی و مناسبی برای رشد قهوه می باشند. مزارع قهوه در مناطق مرتفع این کوهستان ها و در زیر سایه درختان استوایی و به ویژه موز قرار گرفته اند. این شرایط باعث شده قهوه اندونزی دارای عطری غنی و پیچیده باشد.

امروزه مزارع قهوه اندونزی به مساحت تقریبی 1.24 میلیون هکتار؛ شامل 933 هکتار مزارع روبوستا و 307 هکتار مزارع عربیکا؛ را پوشش می دهد. برخلاف رقبایی مانند ویتنام ، اندونزی مزارع قهوه بزرگی ندارد. مزارع کوچک 1 تا 2 هکتاری بیش از 90 درصد کل مزارع قهوه اندونزی را به خود اختصاص می دهد. یکی از مواهب این شکل پرورش قهوه این بوده که قهوه برداشت شده بصورت دستچین و بسیار مرغوب باشد.

انواع قهوه عربیکا اندونزی دارای اسیدیته کم و بادی بسیار خوبی هستند، که آنها را برای ترکیب با قهوه های با اسیدیته بالاتر از آمریکای مرکزی و آفریقای شرقی ایده‌آل می سازد.

قهوه اندونزی لایت

قهوه روبوستا که بیش از سه چهارم سهم تولید قهوه اندونزی را به خود اختصاص می دهد در مناطق پایین تری از عربیکا تولید می شود.

یکی از مهم ترین عواملی که کیفیت نهایی دانه های قهوه را تعیین می کند نوع رست یا تفت دانه ها می باشد. در رست لایت یا سبک به دلیل اینکه پیوندهای شیمیایی دانه ها کمتر تحت تاثیر قرار می گیرند ویژگی های ذاتی قهوه نظیر محتوای کافئین بیشتر حفظ می گردد.

از این رو قهوه اندونزی لایت با حفظ ویژگی دانه های اولیه یک قهوه قدرتمند، جذاب و پیچیده بوده و مشتریان پر و پا قرصی دارد.

برای خرید قهوه اندونزی لایت با قیمت عمده و با بهترین کیفیت رست می توانید با همکاران ما در واحد فروش تماس بگیرید.

قهوه اندونزی لایت

پخش قهوه اندونزی لایت جاوا

سه منطقه اصلی قهوه در اندونزی وجود دارد. جاوا یکی از این مناطق بوده و بزرگترین منطقه تولیدکننده قهوه در این کشور به شمار می آید. جاوا به دلیل تولید قهوه عربیکا بسیار مطلوبی که دارد مشهور است. قهوه عربیکا بیشتر در ارتفاعات بیش از 1500 متر  کشت می شود. در دمای 16-20 درجه سانتیگراد به خوبی رشد می کند. گیاهان عربیکا بیشتر مستعد ابتلا به بیماری هستند ، بنابراین کشاورزان باید هنگام رشد توجه زیادی به این گیاهان داشته باشند. دانه های قهوه جاوا را می توان به مدت دو تا سه سال در انبارها نگهداری کرد. این امر باعث افزایش طعم فول بادی و قدرتمند دانه های عربیکا می شود. این یکی از ویژگی های منحصربفرد دانه های قهوه عربیکا جاوا می باشد که سبب شده طرفداران بسیاری در دنیای قهوه داشته باشد.

غرب جاوا منطقه ای است که اولین مزارع قهوه اندونزی در آنجا بنا نهاده شده اند.در منطقه جاوا مرکزی ، دانه های قهوه تولید شده بیشتر از نوع عربیکا هستند در حالی که در شرق جاوا اکثر دانه های قهوه روبوستا است.

مزارع مختلف قهوه در جزیره جاوا وجود دارد که دانه های قهوه با کیفیت بالا، مانند Jampit  و Belawan را تولید می کنند. از ویژگی های این قهوه‌ها می توان به اسیدیته متوسط ، چسبناکی و داشتن عطری شبیه چای اشاره کرد.

شرکت ما به عنوان نمایندگی پخش قهوه اندونزی لایت جاوا بهترین برند این قهوه را با قیمت عمده و به صورت فله در سراسر کشور توزیع می کند.

قهوه اندونزی لایت

فروش بهترین قهوه سوماترا اندونزی

سوماترا یکی دیگر از مناطق مهم تولید قهوه اندونزی است. سوماترا دو تا از معروف ترین و با کیفیت ترین دانه قهوه عربیکا را در دنیا تولید میکند: آنکولا (Ankola) و ماندلینگ (Mandheling).

قهوه ماندلینگ با یک اسیدیته کم، بدن سنگین و طعم متمرکز و پیچیده مشخص می شود. هر دو قهوه ذکر شده در منطقه مرکزی و غربی سوماترا رشد یافته‌اند و به دلیل طعم بی‌نظیر و غنی خود مشهور هستند.

قهوه سوماترا اندونزی دارای عطر و طعمی بسیار جذاب و پیچیده است. تولید کنندگان کوچک و متعددی که در این منطقه قهوه کشت می نمایند از یک روش فرآوری مرطوب منحصر بفرد بهره می گیرند که به آن “پوست کندن مرطوب” می گویند. این روش فرآوری در ایجاد طعم نهایی پیچیده قهوه سوماترا نقش بسزایی دارد.

دانه های قهوه سبز سوماترا رنگ مایل به آبی مشخصی دارند، که به روش پردازش و کمبود آهن در خاک نسبت داده می شود. دانه های قهوه سوماترا دارای بدن صاف و شیرین هستند که باعث شده متعادل و قدرتمند باشند. عطر و رایجه ی قهوه با زمینه کاکائویی، تنباکویی، دودی و چوبی می تواند در یک فنجان قهوه سوماترا متمایز گردد.

قهوه اندونزی لایت سوماترا به بهترین شکل ممکن تمام ویژگی های بیان شده را ارائه می دهد.

برای خرید قهوه سوماترا اندونزی با بهترین کیفیت رست و بصورت عمده می توانید با همکاران ما در واحد فروش تماس بگیرید.

قهوه اندونزی لایت

ویژگی های رایحه ای و طعمی رست لایت

انواع رست قهوه با رنگ آنها مشخص می شود: لایت ، مدیوم و دارک.

البته این‌ها دقیق ترین اصطلاحات برای توصیف رست های مختلف قهوه نیستند ،چرا که برخی از قهوه ها به طور طبیعی تیره‌تر یا روشن‌تر از سایرین هستند. اما شاید بهترین روش برای طبقه بندی انواع رست بر اساس رنگ دانه های باشد. هنگام خرید قهوه ، باید از رست سبک ، مدیوم و تیره یا دارک انتظار ویژگی های مختلفی را داشته باشید.

روست لایت بیشتر ویژگی های اصلی قهوه را حفظ می کند.دانه های قهوه که به شیوه روست لایت تفت داده شده اند رنگ قهوه ای روشن یا برنزه دارند. روغن بروی سطح دانه ها دیده نمی شود و بالاترین اسیدیته را دارند. در میان سه سطح روست دانه های قهوه دارای رست لایت، روشن ترین دانه ها هستند.

ویژگی های ذاتی دانه های قهوه در رست لایت بیشتر حفظ می گردد. روست لایت گاهی اوقات تحت عنوان هالف سیتی، لایت سیتی، نیو انگلند و رست دارچین نیز نامیده می شود.

سطح رست تا حد زیادی یک اولویت شخصی است و بنا به ذائقه افراد می تواند متفاوت باشد ، زیرا هر کدام از سطوح رست کیفیت متفاوتی را در قهوه ایجاد می‌کند. با این اوصاف دانستن اینکه کدام یک از رست های لایت ، مدیوم یا دارک را ترجیح می دهید ،می تواند شما را در شناسایی قهوه های جدیدی که ممکن است دوست داشته باشید کمک کند.

قهوه اندونزی لایت

تاثیر کیفیت و نوع رست بر میزان کافئین قهوه

اسیدیتی، طعم، عطر و رایحه و محتوای کافئین  موجود در دانه های قهوه تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار می گیرد. به طور کلی دانه عربیکا در مقایسه با دانه های روبوستا دارای عطر و طعم پیچیده تری داشته و محتوای کافئین پایین تری دارند. به هیمن دلیل دانه های روبوستا طعم گزنده تری دارند. منشا دانه ها، روش فرآوری و نوع رست نیز در کیفیت نهایی دانه های قهوه بسیار تاثیر گذار است.

یکی از مهم ترین ویژگی های دانه قهوه که تحت تاثیر نوع رست قرار می گیرد محتوای کافئین دانه های قهوه است.

مشخص است که هرچه دانه های قهوه بیشتر برشته می شوند ، آب از دست می دهند و همچنین کمی پف می‌کنند. و هرچه زمان رست طولانی تر باشد این اثرات برجسته تر است. بنابراین دانه  رست دارک یا تیره وزن کمتری از دانه رست لایت یا سبک خواهند داشت. هنگامی که دانه های از نظر حجم اندازه گیری می شوند ، دانه های قهوه رست لایت متراکم تر شده ، وزن بیشتری دارند و حاوی کافئین بیشتری نسبت به رست ها های دارک هستند.

قهوه اندونزی لایت سطح بالایی از کافئین دانه های اولیه را در خود حفظ می کند. این امر سبب شده تا افراد زیادی که تمایل دارند نوشیدنی آن ها سطح بالایی از کافئین را داشته باشد این قهوه را انتخاب کنند.

قهوه اندونزی لایت فله را می توانید با قیمت ارزان و بصورت آنلاین از سایت های شرکت ما خریداری نموده و در اسرع وقت دریافت نمایید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما