Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : p in Entity, line: 59 in /home/mcccuiey/domains/liancoffee.ir/public_html/wp-content/themes/aradrolling/functions.php on line 985 لیست قیمت انواع قهوه عربیکا برزیل 250 گرمی - قهوه لیان

لیست قیمت انواع قهوه عربیکا برزیل 250 گرمی

قهوه عربیکا برزیل از نظر عطر و طعم تفاوت های چشمگیری نسبت به دیگر ارقام کشت شده در این منطقه دارد. در بازار داخلی تهیه لیست قیمت انواع این قهوه با برندهای وارداتی کار چندان آسانی نیست. به عبارتی جمع آوری اسامی بهترین قهوه ها جهت عرضه به یک چالش برای فعالین بدل شده است. در این بین توانایی تشخیص قهوه درجه یک در بسته بندی 250 و 500 گرمی با شناخت ویژگی های کیفی این محصول امکان پذیر است. در این مورد چه اطلاعاتی دارید؟

لیست قیمت انواع قهوه عربیکا برزیل 250 گرمی

پودر قهوه عربیکا برزیل ارزان قیمت

پودر قهوه عربیکا برزیل ارزان قیمتقهوه به عنوان یک نوشیدنی رایج و پرطرفدار در سراسر دنیا انواع مختلفی دارد. دانه یا پودری تیره رنگ با مزه ای تلخ که بعد از آب جزء پرمصرفترین مایعات است. همه ما با اسامی مانند عربیکا و روبوستا، لیبریکا و … تا حدود آشنا هستیم اما چگونه می توانیم از بین آنها قهوه مورد علاقه خود را تشخیص بدهیم.
پودر قهوه عربیکا اصل برزیل، اسیدیته نسبتاً پایین و کافئین کمی  دارد. عطر آن بسیار زیاد است و طعم تلخ آجیلی شکلاتی دارد. توجه کنید که حدود 80 درصد قهوه های تولیدی این کشور نمونه های عربیکا بوده و تنها 20 درصد باقی مانده نوع روبوستا را شامل می شوند.

شاید برایتان جالب باشد بدانید که کشور برزیل بزرگترین مصرف کننده انواع قهوه در جهان نیز است. البته رتبه اول تا سال 2010 در اختیار ایالات متحده آمریکا بوده است که با افزایش شرکت های تولیدی در برزیل، تا به امروز رتبه اول به آن تعلق دارد.
تا سالهای 1950 میلادی این کشور رتبه بزرگترین تامین کننده را نیز داشت اما با افزایش کشت قهوه در نقاط مختلف جهان مانند هند، کم کم از تولیدات و میزان تقاضای بازار برای خرید از این کشور کاسته شد.
توجه کنید که قیمت پودر قهوه عربیکار تحت تاثیر نوع و برند شرکت تولیدی آن تفاوت های زیادی دارد. در ادامه به برخی از انواع برندهای پرطرفدار این محصول در جهان اشاره خواهیم نمود.

می توان گفت شکلات قیفی سوربون یکی از محبوب ترین انواع شکلات می باشد.

آخرین قیمت روز قهوه عربیکا برزیل 250 گرمی

قهوه عربیکا برزیل به دو صورت مدیوم رست و  دارک رست برشته و آماده عرضه به بازار می شوند. از دانه های آن در صنایع مختلف شکلات سازی، تولید پودر قهوه، نسکافه، کاپوچینو و … استفاده می شود.
اگر قهوه را بیش از اندازه برشته کنند طعم آن به مراتب بسیار تلخ تر خواهد شد. البته باید اشاره کرد که علاوه بر شیوه های آماده سازی، شرایط رشد درختان قهوه نیز تاثیر مستقیمی بر درجه تلخی و طعم و مزه قهوه دارند.
در برزیل به علت پایین بودن سطح مزارع کشت قهوه نسبت به دیگر کشورها معمولاً محصول نهایی طعم نسبتاً ملایمی دارد. به طور کلی بر اساس این ویژگی، قهوه تولیدی این کشور را می توان به گروه های زیر طبقه بندی نمود:

  • اگر ارتفاع کشت قهوه کمتر از 700 متر باشد، طعم قهوه ملایم خواهد بود.
  • کشت قهوه در ارتفاعات حدود 900 متر موجب تولید محصولی با طعم شیرین خواهد شد.
  • ارتفاع کشت حدود 1200 متر در نهایت محصولی با طعم وانیلی یا شکلاتی را به ارمغان می آورد.
  • اگر ارتفاع کشت قهوه بیش از 1500 متر باشد، طعم قهوه بسیار تند و تلخ است.

همین طور که متوجه شدید، شرایط و محیط کشت نیز تاثیر مستقیمی بر ویژگی های کیفی دانه های قهوه خواهند داشت. گفتنی است که به طور کلی انواع قهوه عربیکا برزیل، قیمت و نرخ ارزانی نسبت به دیگر مدل های تولیدی در نقاط مختلف دنیا دارند.
نحوه تولید و فرآیند پردازش قهوه در کشور برزیل نیز در نوع خود می تواند جالب باشد. برای این منظور از سه روش کلی پردازش خشک، مرطوب و نیمه مرطوب استفاده می شود. از آنجایی که میزان رطوبت در نقاط مختلف این کشور در سطح بالایی قرار دارد، اغلب روش پردازش خشک برای تولید و فرآوری قهوه به کار می گیرند.

معرفی برند های اصلی قهوه عربیکا در ایران

معرفی برند های اصلی قهوه عربیکا در ایرانکشور برزیل با تولید سالیانه حدود دو میلیون هشتصد هزار تن انواع قهوه، رتبه اول را به خود اختصاص داده است. ایالت های سائوپائولو، پارانا و مینا گرایس به عنوان بزرگترین مناطق سطح زیر کشت قهوه در برزیل شناخته شده هستند.
انواع دانه قهوه برزیل اغلب به صورت عمده و با قیمت ارزان به شرکت ها و برندهای نامدار تجاری عرضه می شوند. همین امر نیز تاثیر مستقیمی بر کاهش قیمت محصولات این منطقه داشته است.
معروف ترین نوع قهوه در برزیل به بوربون سانتوس شهرت دارد. علت نامگذاری آن نیز انتقال قهوه از بندر سانتوس و بارگیری آن جهت صادرات به کشورهای دیگر است. این قهوه کیفیت بسیار بالای دارد و معمولاً در نواحی با ارتفاعات بین 600 تا 1200 متری کشت می شود.
در ایران انواع پودر قهوه بعد از چای، نوشیدنی پرطرفدار به ویژه در بین جوانان است. طی سالهای اخیر شرکت های ایرانی اقدام به عرضه قهوه فوری با برندهای خود به بازار نموده اند.
با این حال قهوه ترک فله و اسپرسو که دو شیوه سرو این نوشیدنی است، طرفداران خاص خود را دارد. باید اشاره کرد که تهیه قهوه عربیکا ارزان به صورت بسته بندی و با برندهای اصلی کار چندان آسانی نخواهد بود.
عرضه قهوه اصل برزیل اغلب در فروشگاه های تخصصی و برخی کافه ها صورت می گیرد. البته گاهاً برخی از کافه ها نیز کمترین اطلاع از تنوع و تفاوت های این محصول دارند و تنها به عرضه و سرو قهوه می پردازند.
از آنجایی که برزیل صادر کننده قهوه عربیکا است می توان گفت که برندهای اصلی تولیدی متعلق به شرکت های اروپایی و آمریکایی می باشد. قهوه استارباکس، کاریبو، دانکین دوناتز، کوپی لواک و فلوگر پنج برند معروف و پرطرفدار تولیدی در سطح جهان هستند. هر چند در بازار داخلی تهیه برخی از برندها به علت عدم عرضه مستقیم آنها با قیمت و نرخ ارزان امکان پذیر نیست اما می توان از مراکز معتبر برخی از بهترین انواع قهوه را خریداری نمود.

پرفروش ترین قهوه برزیلی در کشور کدام است؟

اگر به دنبال خرید دانه قهوه هستید، حتما ارقامی که به تازگی بو داده شده اند را انتخاب کنید چرا که ماندگاری طعم و عطر آنها بسیار زیاد است. همچنین به تاریخ تولید درج شده بر روی مدل های بسته بندی توجه کنید تا نهایتاً دو یا سه هفته از زمان تولید آنها گذشته باشد.
دانه قهوه عربیکا شاران، ایلی و پندار جز پرفروش ترین قهوه تازه و بسته بندی در کشور هستند که طرفداران خاص خود را دارند. توجه کنید که قهوه فوری، پودر نسکافه، پودر قهوه و … نیز از فرآوردهای قهوه به شمار می روند که در بازار با حجم بسیار بالایی عرضه و به فروش می رسند.

از آنجایی که طعم قهوه برزیلی اصل ملایم است می توان از آن در ترکیب با قهوه های دیگر یا جهت تهیه دسر نیز استفاده کرد. در کشور برزیل کافه زینو یکی از پرطرفدارترین نوشیدنیها است که طرز تهیه و طعم آن تا حد زیادی شببه به اسپرسو در ایران می باشد.
برای درست کردن کافه زینو برزیلی شما به حدود یک سوم فنجان قهوه آسیاب شده تازه، دو سوم شکر و یک لیوان آب داغ نیاز دارید. شکر و قهوه را با هم مخروط کنید و سپس آب جوش را به آنها اضافه کنید. خود چهار دقیقه زمان نیاز دارید تا قهوه به خوبی دم کشیده و آماده شود.

نکته مهم برای داشتن یک لیوان قهوه خوش عطر و طعم، نحوه آسیاب کردن دانه ها است. اگر در خانه این کار را انجام می دهید، حتماً سعی کنید دانه ها کاملاً یکدست آسیاب و پودر شوند. اگر قهوه با طعم تند و تلخ می خواهید حتماً دانه های ریز را تهیه کنید که کیفیت و طعم بیشتری دارند.

قهوه های برزیلی را بشناسید

قهوه های برزیلی را بشناسیدعلاوه بر قهوه عربیکا، در کشور برزیل دو نوع روبوستا و لیبریکا نیز کشت و تولید می شوند. محبوبیت این دو نمونه به مراتب کمتر از انواع قهوه عربیکا برزیلی است. دلیل این امر نیز درصد کافئین موجود در ترکیبات آنها و در نهایت طعم تلخ شان است.
کشورهای اندونزی، ویتنام و هند نیز از دیگر تولیدکنندگان عمد قهوه روبوستا در سطح جهانی شناخته شده هستند. در ایران میزان واردات قهوه از کشور هند طی سالهای اخیر سیر صعودی داشته است.
طعم دودی و اسموکی از ویژگی دانه های قهوه لیبریکا است. این محصول در نقاط مختلف آمریکا، آسیا و آفریقا کشت می شود اما به علت عدم استقبال برندهای بزرگ تولیدی، فروش و قیمت چندانی ندارد. امروزه فیلیپین را می توان به عنوان مرکز اصلی این نوع قهوه معرفی نمود.

بین قهوه عربیکا و روبوستا نیز تفاوت های زیادی وجود دارد. از ارتفاعات و دمای مناسب برای کشت آنها گرفته تا حجم تولید آنها. همانطور که می دانید فروش قهوه برزیل عربیکا اصل بیشتر از نوع روبوستا است. از جمله تفاوت های کلی آن دو می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  1. حجم تولید: قهوه عربیکا 70 تا 80 درصد از تولیدات جهانی را به خود اختصاص داده است. مابقی تولیدات مربوط به نوع روبوستا می باشد.
  2. دمای هوا برای کشت: بهترین دما برای کشت نوع عربیکا 16 تا 24 درجه سانتیگراد است. در حالی که دمای مطلوب درخت قهوه روبوستا بین 22 تا 30 درجه سانتی گراد است.
  3. شیوه طبخ: قهوه عربیکا اغلب به شیوه های سنتی یا همان دم کردن سرو می شود. بهترین شیوه برای استفاده از قهوه روبوستا تهیه انواع اسپرسو است.
  4. قیمت جهانی: همانطور که اشاره شد قهوه عربیکا به علت حجم بالای تولید قیمت مناسبی دارد. البته برخی برندها این محصول را بعد از فرآوری با نرخ بسیار بالایی به بازار عرضه می کنند. علت آن نیز هزینه بر بودن فرآوری و آماده سازی قهوه است.

با توجه به این موارد می توانید بهترین نوع قهوه را متناسب با ذائقه و سلیقه خود از مراکز معتبر تهیه کنید. البته آماده سازی دانه تازه کار چندان آسانی نیست. به همین علت توصیه می کنیم پودر دانه قهوه اصل را به صورت بسته بندی و نه فله ای خریداری کنید.

راهنمای خرید قهوه عربیکای اصل

در فروشگاه قهوه، کافه ها، خشکبار فروشیها، فروشگاه های مواد غذایی و گاهاً عطاریها انواع قهوه یا پودر آنها به فروش می رسند. به علت تنوع بالا و عدم آگاهی نسبت به دانه قهوه اصل یا پودر آن، اغلب محصولی نامرغوب به شما عرضه خواهد شد. بنابراین برای داشتن قهوه عربیکای اصل باید بتوانید نمونه های مرغوب را از ارقام بی کیفیت تشخیص دهید.
اگر طرفدار قهوه ترک هستید، پودرهایی را انتخاب کنید که با درجه زیاد آسیاب شده باشد. اگر قصد خرید دانه را نیز دارید، ارقامی با رنگ روشن بهترین گزینه خواهند بود. قهوه فرانسه اصل نیز دارای درجه رست ملایم است اما درجه آسیاب آن باید درشت باشد.
قهوه اصل و درجه یک معمولاً در کیسه های پاکتی که هواگیری شده اند فروخته می شود. این نوع قهوه ها به علت عدم مجاورت در برابر هوا و عوامل محیطی، کیفیت خود را به خوبی حفظ کرده اند.
بر روی بسته بندی به زمان تفت دانه قهوه نیز توجه کنید. اگر دو یا سه هفته از تفت آن می گذرد بهتر است از خرید آن صرفه نظر کنید. اگر دانه های قهوه بیش از اندازه تفت داده شوند، حالتی مانند لکه های روغن بر روی آن پدیدار می شود. در صورت مشاهده چنین چیزی نمی توان کیفیت دانه ها را تایید کرد.
در کل برای خرید قهوه مستقیم فله ای و عمده انتخاب مراکز فروش یا شرکت های واردکننده رابطه مستقیمی با کیفیت محصول سفارشی شما خواهد داشت. توجه کنید که برندها نقش مهمی در تعیین کیفیت و اصل بودن انواع قهوه موجود در بازار دارند.

مقایسه انواع قهوه های موجود در بازار

مقایسه انواع قهوه های موجود در بازارتا به اینجا به معرفی دو نمونه از پرفروش قهوه های جهان یعنی عربیکا و روبوستا پرداختیم و برخی از تفاوت های آنها را عنوان کردیم. در ادامه باید خاطر نشان کرد که دانه های قهوه عربیکا از نظر شکل ظاهری معمولاً درشت از ارقام روبوستا هستند. دانه درشت و بیضی شکل نشان دهنده نوع عربیکا است که به راحتی می توانید بر اساس این ویژگی آن را تشخیص دهید.
توجه کنید که تمامی انواع قهوه های فوری با برندهای نسکافه، گلد، جی وی، ماکسول هاوس و … از دانه های قهوه روبوستا تهیه و تولید می شوند. بنابراین برای تهیه قهوه به شیوه سنتی حتماً دانه های عربیکار را خریداری کنید.
میزان قند و چربی قهوه عربیکا به مراتب بیشتر از روبوستا است. همین امر نیز موجب می شود تا غلظت یک فنجان از این قهوه بیشتر از نوع روبوستا باشد. هر چند که طعم و مزه قهوه روبوستا تند و تلخ تر از عربیکا است.
به طور کلی در بازار ایران انواع قهوه فوری و آماده به صورت بسته بندی های پاکتی یکنفره، چند صد گرمی شیشه ای و پاکتی عرضه می شوند. برای خرید قهوه ارزان قیمت اما مرغوب و با کیفیت علاوه بر شناخت تمام ویژگی های ذکر شده در بالا، باید ضمن شناخت برندهای معتبر، فروشگاه مناسبی را نیز انتخاب کنید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما