Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : p in Entity, line: 48 in /home/mcccuiey/domains/liancoffee.ir/public_html/wp-content/themes/aradrolling/functions.php on line 985 مرکز تولید بهترین قهوه در کشور - قهوه لیان

مرکز تولید بهترین قهوه در کشور

تولید بهترین قهوه در کشور از انواع بهترین دانه‌ قهوه عربیکا و قهوه روبوستا که در مزارع آمریکای جنوبی، آفریقا و جنوب شرقی آسیا به کشت رسیده‌اند، صورت می‌گیرد.

محصولات قهوه به صورت دانه قهوه و به صورت آسیاب‌شده به فروش می‌رسد.

تولید بهترین قهوه

تولید بهترین قهوه

تولید قهوه ناب و منحصر به فرد شرایطی دارد.

دانه قهوه، روش فرآوری و همچنین شرایط نگهداری آن بسیار مهم است.

دانه قهوه از انواع مختلف و در کشورهای متفاوت به کشت می‌رسد.

شرایط زیستی، ارتفاع و رطوبت عوامل محیطی تعیین‌کننده‌ای در کیفیت طعمی قهوه هستند.

همچنین قهوه عربیکا و قهوه روبوستا خصوصیات متفاوتی از نظر بادی، طعم و اسیدیتی دارند.

در ضمن شرایط فرآوری قهوه نیز مهم است.

وقتی میوه‌ی قهوه از درخت چیده می‌شود، باید جهت آماده شدن برای مصرف فرآوری شود.

تولید بهترین قهوه

فرآوری قهوه به دو روش اصلی انجام می‌شود

  • فرآوری به روش طبیعی
  • فرآوری به روش شسته یا روش خیس

در فرآوری به روش طبیعی میوه‌ی قهوه را جلوی آفتاب در معرض تابش مستقیم نور آفتاب قرار می‌دهند.

در اثر حرارت، رطوبت موجود در میوه قهوه از آن خارج شده و پوسته‌ی آن می‌خشکد.

با کندن پوسته خشکیده میوه قهوه، دانه قهوه را از آن جدا می‌سازند.

در فرآوری به روش شسته، میوه‌های قهوه را به مدت 72 ساعت درون یک مخزن آب نگهداری می‌کنند.

در اثر فرآیند تخمیر، پوسته میوه قهوه نرم شده و از آن جدا می‌شود.

اما مقداری صمغ قهوه روی سطح دانه قهوه باقی می‌ماند.

در ابتدا دانه قهوه را شستشو داده تا از صمغ قهوه پالایش شود.

در پایان دانه‌ قهوه ی شستشوداده‌شده را جلوی آفتاب پهن کرده تا خشک شود.

تولید بهترین قهوه

انواع دانه قهوه بر حسب منطقه کشت

تولید بهترین قهوه با انواع مختلف دانه قهوه انجام می‌شود.

محصول قهوه در کشورهای مختلفی به کشت می‌رسد.

در کشورهای آمریکای جنوبی، مزارع قهوه در مجاورت کوههای آتشفشانی قرار دارند.

به دلیل املاح موجود در خاکهای آتشفشانی، طعم این قهوه‌ها بسیار ملایم است.

بنابراین طعم انواع قهوه برزیل، قهوه کلمبیا، قهوه کاستاریکا، قهوه پرو، قهوه هندوراس، قهوه جاماییکا و قهوه گواتمالا شیرین و شکلاتی به نظر می‌رسند.

در کشورهای آفریقایی، محصول قهوه طعمی میوه‌ای مشابه مرکبات دارند. همچنین اسیدیتی این قهوه‌ها بالا به نظر می‌رسد.

قهوه کنیا، قهوه اتیوپی، قهوه اوگاندا و قهوه تانزانیا از انواع قهوه کشورهای آفریقایی‌اند.

در کشورهای آفریقایی هر دو نوع قهوه عربیکا و قهوه روبوستا به کشت می‌رسد.

قهوه کشورهای جنوب شرقی آسیا را با رایحه‌های تند ادویه‌ای و طعم خاکی‌مانند می‌شناسند.

قهوه اندونزی، قهوه هند، قهوه تایلند، قهوه ویتنام و قهوه چین در زمره این انواع هستند.

تولید بهترین قهوه از هر کدام از انواع بالا صورت می‌گیرد.

تولید بهترین قهوه

خصوصیات بهترین نوع قهوه

بهترین نوع قهوه از قهوه خام گرفته تا قهوه رست‌شده باید در وهله‌ی نخست تازه باشد.

قهوه خام تازه به رنگ سبز روشن است.

قهوه رُست‌شده تازه طعم کلاسیک قهوه می‌دهد. همچنین بوی سوختگی نباید از آن استشمام شود.

تولید بهترین قهوه تحت شرایط استاندارد صورت می‌گیرد.

به عبارتی در تنظیم حرارت هنگام انجام فرآیند صورت باید دقت شود.

به علاوه شرایط نگهداری آن نیز بایستی استاندارد باشد.

شرایط استاندارد نگهداری قهوه یعنی اینکه محصول قهوه در معرض واکنش با هوای

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما