منطقه اندونزی در بین تولید کنندگان قهوه سهم بسیار بزرگی در کشت و صادرات قهوه در جهان ایفا میکند. از مناطقی که در کشور اندونزی دانه قهوه کشت می کنند میتوان به سولاوسی، بالی ، پاپوآ، جاوا و سوماترا اشاره کرد. قهوه سوماترا به شیوه فرآوری نیمه شسته در جهان شناخته شده است. این روش در کشور برزیل نیز به کار برده می شود. در این شیوه بعد از آنکه غلاف قرمز دانه قهوه در آب شستشو داده شد، به وسیله دستگاه جدا می شود و بعد از گذراندن مراحلی در دستگاه خشک می شود. طی این مراحل پوسته نازک قهوه از آن جدا می شود. در نتیجهی این فرآیند دانه قهوه ورم کرده و سفید رنگ می شود که بعد از مدتی رنگ سبز به خود می گیرد.
شما خریداران و مصرفکنندگان قهوه در ایران میتوانید دانهی قهوه مرغوب سوماترا را به صورت آنلاین تهیه نمایید. جهت سفارش و کسب اطلاعات بیشتر لطفا از طریق کانالهای ارتباطی زیر با ما تماس حاصل بفرمایید.
منبع:سیراف کافی
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.