در مرکز فروش قهوه چری ، نوع مرغوب این قهوه با ارزانترین قیمت و تولید مزارع هند عرضه میشود. قهوه چری از نوع روبوستا درجهیک به حساب میآید.
قهوه چری مناسب انواع ترکیبهای قهوه و به عنوان مکملی بسیار فوقالعاده استفاده میشود.
تولید عمده قهوه چری
حجم عمده قهوه چری در منطقهی کوداگو(Kodagu) واقع در ایالت کارناتاکا هند به کشت میرسد.
بخشی از محصول قهوه چری هند نیز در منطقه وایناد(Waynad) واقع در ایالت کرالا تولید میشود.
مزارع قهوه چری هند در ارتفاعی بین 500 تا 1000 متر از سطح دریا واقع شدهاند.
به همین دلیل رشد و ثمردهی درختان قهوه چری سریعتر و بیشتر از انواع کشتشده در ارتفاعات بالاتر است.
قهوه چری به دو روش شسته و طبیعی به فرآوری میرسد.
این قهوه در مراکز فروش قهوه به عنوان یک مکمل ترکیب اسپرسو عرضه میشود.
کافئین بالای موجود در قهوه چری باعث میشود نوشیدنی شما طعمی قوی و برجسته پیدا کند.
ویژگیهای قهوه چری
قهوه چری هند از نوع روبوستا است.
حس دهانی این قهوه بسیار غنی و قوی به نظر میرسد.
فروش قهوه چری برای درست کردن ترکیب اسپرسو بسیار پرطرفدار است.
قهوه چری کیفیت بالایی دارد. به ویژه وقتی رُست میشود طعمی فوقالعاده پیدا میکند.
قهوه چری محتوی میزان بالایی روغن است.
به همین دلیل از خود طعم کاراملی و کاکائویی بسیار مطلوبی به جا میگذارد.
قهوههای هند به طور کلی نسبت به انواع آمریکای جنوبی اسیدیتی پایینتری دارند.
بنابراین قهوه چری به ویژه برای کسانی که ذائقه حساسی دارند بسیار مطبوع خواهد بود.
فروش قهوه چری در انواع رُستشده انجام میشود.
برای خریداران قهوه چری خام، رست دارک از انواع فرنچ لایت و فول سیتی توصیه میشود.
طعم کلی قهوه چری
- اسیدیتی پایین
- حس دهانی ادویهای
- میزان کافئین بالا
- تهمزههای خاکی و گاهی کاراملی
فروش قهوه چری
نمایندگی پخش عمده، مرکز اصلی فروش قهوه چری نیز است.
بهترین نوع قهوه چری از مزارع هندوستان تهیه شده است. این محصول به صورت عمده به خریداران عرضه میشود.
سفارشهای خرید عمده در هر مقصدی به دست مشتریان میرسد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.