سنت های زیادی درخصوص سرو و نوشیدن قهوه در کشورهای مختلف وجود دارد که با توجه به مراسمات مختلف نوع قهوه با طعم و عطر متفاوتی سرو می شد.
در وین، قهوه به همراه یک لیوان آب سِرو میشود، همانند سنت نوشیدن قهوه ترک که قهوه در فنجانهای کوچک با غلظتی زیاد که در استانبول، دمشق و قاهره اینگونه می باشد.
قهوه های حوزه خلیج فارس اکثرا تلخ می باشد که برای میل کردن آن از ترکیب هل و یا ادویه های مانند دارچین یا جوز هندی استفاده می شود.یکی از سنت های مرسوم در این حوزه اینست که چنانچه وقتی میهمان خانه ای میشویم اگر قهوه را زود و با عجله بنوشیم نشانه ای از بی ادبی است.
همچنین مرسوم است که در بیشتر وقت ها پس از خوردن قهوه بعد از فاصله کوتاهی چای شیرین میل میکنند.
منبع:سیراف کافی
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.