مرکز پخش قهوه فله بهترین انواع قهوه عربیکا و قهوه روبوستا را که به صورت مستقیم از تولیدکنندگان تهیه شده، به فروش میرساند.
محصولات این شرکت از تولیدکنندگان آسیایی، آفریقای و آمریکای جنوبی تهیه شده است.
پخش قهوه فله درجهیک
چون همه همه محصولات قهوه در این شرکت پخش مستقیم تهیه شده با ارزانترین قیمت عرضه میشود.
پخش قهوه فله در این شرکت از مرغوبترین انواع صورت میگیرد.
کافی است خریداران ویژگیهای مطلوبشان از یک قهوه ایدهآل را با تیم فروش در میان بگذارند.
این شرکت پخش قهوه فله با سابقه طولانی در عرضه قهوه سفارشهای خریداران را بدون هیچ محدودیتی به آنان ارائه مینماید.
هر کدام از انواع قهوه عربیکا و قهوه روبوستا را میتوانید در حجمهای بالا سفارش دهید.
همچنین تولیدکنندگاه قهوه فوری نیز میتوانند به صورت فلهای قهوه مورد نیازشان را از این شرکت سفارش دهند.
فروش انواع قهوه فله
خوشبختانه در این نمایندگی هیچ گونه محدودیتی از نظر تنوع در محصولات عرضه شده وجود ندارد.
پخش قهوه فله کشتشده در هر کدام از کشورها از این شرکت فروش قهوه به صورت مستقیم انجام میشود.
همانگونه که میدانید امروزه در کشورهای مختلف جهان قهوه تولید میشود.
برخی از کشورها تولیدکننده مستقیم قهوه نیستند.
انواع قهوه ایلی، قهوه لاواتزا، قهوه استارباکس، قهوه چلینی، قهوه کافی کولت، قهوه کافیبین دیرکت و قهوه لامبورگینی جزوه انواع قهوه برند هستند.
این انواع قهوه در کشورهای اروپایی و آمریکایی تولید میشوند.
مزارع قهوه در کشورهای آمریکای جنوبی، آفریقا و جنوب شرقی آسیا قرار دارند.
کشورهای آمریکای جنوبی، آفریقا و جنوب شریقی آسیا تولیدکننده مستقیم قهوه هستند.
قهوههای آمریکای جنوبی: قهوه برزیل، قهوه کلمبیا، قهوه جاماییکا، قهوه مکزیک، قهوه اکوادور، قهوه هندوراس، قهوه گواتمالا
قهوههای آفریقا: قهوه کنیا، قهوه تانزانیا، قهوه اتیوپی، قهوه غنا، قهوه اوگاندا
قهوههای جنوب شرق آسیا: قهوه هند، قهوه ویتنام، قهوه اندونزی، قهوه فیلیپن، قهوه تایلند
بسته به نوع قهوه و شیوههای تولید البته کیفیت قهوه نیز متفاوت خواهد بود.
تولید انواع قهوه فلهای
قهوه قبل از آنکه به صورت دانه قهوه به دست ما برسد، به شکل میوه قهوه به ثمر میرسد.
کشاورزان باید میوه قهوه را چیده و سپس فرآوری نمایند.
فرآوری قهوه تاثیر مهمی در کیفیت رُست و ویژگیهای طعمی آن دارد.
کشاورزان میوههای قهوه را به دو شیوه اصلی فراوری میکنند:
- فرآوری طبیعی(Natural)
- فرآوری خیس/ شسته(Wet / Washed)
در فرآوری به روش طبیعی اسیدیتی قهوه بالاتر خواهد بود.
به این ترتیب که قدری طعم آن سنگینتر به نظر میرسد.
اما در روش شسته طعم قهوه ملایمتر و سبکتر از آب در میآید.
اما جدای از این نوع قهوه و شرایط منطقه کشت هم تاثیر به سزایی در این موارد دارد.
ویژگیهای انواع قهوه
قهوه شامل دو نوع اصلی قهوه عربیکا و قهوه روبوستا است.
طعم قهوه عربیکا سبکتر و ملایمتر از روبوستا است.
چون میزان کافئین موجود در ترکیب قهوه عربیکا پایینتر است.
به علاوه منطقه کشت نیز در کیفیت طعمی قهوه اثر دارد.
مثلا قهوه هند را با طعم خاکی و رایحهی گیاهان دارویی ارزیابی میکنند.
یا اینکه قهوه برزیل اسیدیتی پایینی دارد. یا قهوه کنیا را با طعمی شرابی مانند میشناسند.
اما به طور کلی میتوان بر حسب منطقه کشت اینچنین گفت:
قهوههای آمریکای جنوبی طعمهای ترکیبی آجیلی و کاکائویی شیرینی از خود نشان میدهند.
قهوههای آسیایی ترش و خاکیمانند هستند.
قهوههای آفریقای جنوبی نیز مشابه مرکبات ترش و شیریناند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.